Jedna z moich ulubionych recenzji. Argumenty za i przeciw do mnie przemawiają. Z wieloma opiniami się zgadzam - wielkie umysły myślą podobnie :). Może się mylę, ale mam wrażenie, że ta recenzja nie jest sponsorowana
Polecam.
Jedna z moich ulubionych recenzji. Argumenty za i przeciw do mnie przemawiają. Z wieloma opiniami się zgadzam - wielkie umysły myślą podobnie :). Może się mylę, ale mam wrażenie, że ta recenzja nie jest sponsorowana
Polecam.
Zgadzam się z przedmówcą. Fajna recenzja i w sumie u mnie mocno wpłynęła na decyzję o zakupie samochodu.
Zgodzę się też z dwoma “krytycznymi” uwagami.
Recenzja przeciętna. Jak można recenzować rodzinny VAN i nie wspominać i nie pokazać 3-go rzędu siedzeń? Jak można recenzować i wypowiadać się o samochodzie jednocześnie tak beztrosko przyznawać się do tego, że nie dochodziło się do prawdy, nie sprawdzało wszystkiego, nie szukało się pewnych opcji i tylko pobieżnie się zapoznał z autem. Trochę to niepoważne. O wiele lepsza recenzja jest od Marcina Ł.
A sam samochód spoko jest. Będąc w salonie w pierwszych dniach więcej poznałem te auto niż niektórzy pseudo dziennikarze motoryzacyjni.