Cześć
Przymierzam się do zakupu U-Tour’a. Czy polecicie jakiś salon gdzie będą dobre promocje oraz super obsługa?
Cześć
Przymierzam się do zakupu U-Tour’a. Czy polecicie jakiś salon gdzie będą dobre promocje oraz super obsługa?
Warszawa Łomianki.
Miło i sprawnie. Fajne bonusy też dorzucają.
Ja polecam salon w Chorzowie. Naprawdę wspaniała obsługa. Zakup samochodu w tym salonie to sama przyjemność. Pozdrawiam panią Kasię oraz pana Bartosza z ABC-Cars.
Ze swojej strony mogę polecić Łomianki. Średni lub jakby niektórzy powiedzieli mały , kameralny salon. Super kontakt z dealer’em. Nie dość, że mega cierpliwy (a wiem że ja potrafię być wrzodem na pupie ) to też pomocny - wszystko wyjaśni, zdradzi kilka smaczków od kuchni i nie zostawi po zakupie. Proces zakupu w pełni online. Na każdym etapie info na email lub sms, a dodatkowo dzwoni z info (jakbym nie zauważył korespondencji :)) ) . Dostawa auta - mms z foto, przekazanie do zerówki - info, otrzymanie dokumentów - info, itp… jakby coś było nie tak lub wystąpiły wątpliwości… zawsze gotowe rozwiązanie i pomocna dłoń. Da się też coś ugrać na ofercie, ale to niech każdy we własnym zakresie próbuje własnych sił… nie zamierzam nikomu ułatwiać
Szczerze polecam ten salon, tylko ze względu na osobę szefa sprzedaży (p. Michał). Kiedyś może będę miał więcej czasu to podzielę się większą recenzją całego procesu obsługi wraz z serwisem gwarancyjnym.
Na ten moment 11 na 10
Ja polece salon na Grochowskiej 85 w Warszawie i Pana Bartłomieja. Obsłużył bardzo fachowo, wyjasnil co i jak a do tego pomógł (w kwesti w ktorej nie musiał) w ramach przyszłego planu na zakup u-tour.
Potwierdzam fajna obsługa i słowny sprzedawca. Co prawda nie doszło do zakupu w tym salonie, ale to czysty przypadek