Który salon Dealer'ski Forthinga polecacie?

Cześć

Przymierzam się do zakupu U-Tour’a. Czy polecicie jakiś salon gdzie będą dobre promocje oraz super obsługa?

1 polubienie

Warszawa Łomianki.
Miło i sprawnie. Fajne bonusy też dorzucają.

2 polubienia

Ja polecam salon w Chorzowie. Naprawdę wspaniała obsługa. Zakup samochodu w tym salonie to sama przyjemność. Pozdrawiam panią Kasię oraz pana Bartosza z ABC-Cars.

Ze swojej strony mogę polecić Łomianki. Średni lub jakby niektórzy powiedzieli mały , kameralny salon. Super kontakt z dealer’em. Nie dość, że mega cierpliwy (a wiem że ja potrafię być wrzodem na pupie :slight_smile: ) to też pomocny - wszystko wyjaśni, zdradzi kilka smaczków od kuchni i nie zostawi po zakupie. Proces zakupu w pełni online. Na każdym etapie info na email lub sms, a dodatkowo dzwoni z info (jakbym nie zauważył korespondencji :)) ) . Dostawa auta - mms z foto, przekazanie do zerówki - info, otrzymanie dokumentów - info, itp… jakby coś było nie tak lub wystąpiły wątpliwości… zawsze gotowe rozwiązanie i pomocna dłoń. Da się też coś ugrać na ofercie, ale to niech każdy we własnym zakresie próbuje własnych sił… nie zamierzam nikomu ułatwiać :stuck_out_tongue:

Szczerze polecam ten salon, tylko ze względu na osobę szefa sprzedaży (p. Michał). Kiedyś może będę miał więcej czasu to podzielę się większą recenzją całego procesu obsługi wraz z serwisem gwarancyjnym.
Na ten moment 11 na 10 :smiley:

Ja polece salon na Grochowskiej 85 w Warszawie i Pana Bartłomieja. Obsłużył bardzo fachowo, wyjasnil co i jak a do tego pomógł (w kwesti w ktorej nie musiał) w ramach przyszłego planu na zakup u-tour.

1 polubienie

Potwierdzam fajna obsługa i słowny sprzedawca. Co prawda nie doszło do zakupu w tym salonie, ale to czysty przypadek :slight_smile: